Buna ziua, stiu cam gresit, nu am regret mai mare decat consumul la volan....Am intrat intr-un copac, cu masina personala, fara daune decat asupa masini. aveam o alcoolemie in aer in 1.56, am recunoscut fapta nu ma am impotrivit analizelor medicale am mers la politie de cate ori am fost chemata ai am facut o nopate de arest. Nu am cazier, nici macar vreo amenda, sunt o persona cu studii superioaresi cu un loc de munca stabil de peste 8 ani. Stiu ca trebuie sa platesc pentru fapta mea, credeti ca voi ajunge la puscarie pentru fapta mea?
Multumesc de raspuns. Am recunoscut fapta si am cerut o intelegere(daca bine ma exprim). Care ar fii cea mai drasctica masura care se poate lua impotriva mea? Banuiesc ca tine de procuror?
Alcool la volan
Daniel Pasc
Buna ziua. Am fost oprit de politie in 25 ianuarie 2020 si testat cu alcool testul cu rezultatul 0,41 mg/l aer expirat. Dupa recoltarea probelor de sange s-a ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan
balan1978
Buna seara! Am si eu o intrebare . Acum 4 ani am fost prins cu alcool la volan (0.82 in aer.. 1.6 prima proba 1.45 a doua) am primit un an si 6 luni cu ... (vezi toată discuția)