avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, stiu cam gresit, nu am regret mai mare ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, stiu cam gresit, nu am regret mai mare decat consumul ...

Buna ziua, stiu cam gresit, nu am regret mai mare decat consumul la volan....Am intrat intr-un copac, cu masina personala, fara daune decat asupa masini. aveam o alcoolemie in aer in 1.56, am recunoscut fapta nu ma am impotrivit analizelor medicale am mers la politie de cate ori am fost chemata ai am facut o nopate de arest. Nu am cazier, nici macar vreo amenda, sunt o persona cu studii superioaresi cu un loc de munca stabil de peste 8 ani. Stiu ca trebuie sa platesc pentru fapta mea, credeti ca voi ajunge la puscarie pentru fapta mea?
Daca nu sunteti recidivist, nu o sa ajungeti.
Multumesc de raspuns. Am recunoscut fapta si am cerut o intelegere(daca bine ma exprim). Care ar fii cea mai drasctica masura care se poate lua impotriva mea? Banuiesc ca tine de procuror?
Inchisoare cu suspendare sub supraveghere si pedeapsa complementara sa nu conduceti in termenul de supraveghere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan Daniel Pasc Daniel Pasc Buna ziua. Am fost oprit de politie in 25 ianuarie 2020 si testat cu alcool testul cu rezultatul 0,41 mg/l aer expirat. Dupa recoltarea probelor de sange s-a ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru alcool la volan(1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat). la ce mă pot aștepta? nimenialtu29 nimenialtu29 M-am urcat baut la volan si am condus fara abateri de la regimul rutier. Dar da, eram baut, nu am constientizat ceea ce fac, fapt pe care il regret acum ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan balan1978 balan1978 Buna seara! Am si eu o intrebare . Acum 4 ani am fost prins cu alcool la volan (0.82 in aer.. 1.6 prima proba 1.45 a doua) am primit un an si 6 luni cu ... (vezi toată discuția)