avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bursa sociala elev sau student.
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bursa sociala elev sau student.

Buna ziua!
Sunt divortata si am in intretinere un baiat la liceu clasa a X-a si o fata studenta la medicina , la buget anul 4.
Poate beneficia vreunul din ei de bursa sociala.
Cum se calculeaza venitul pe membru de familie.
Multumesc anticipat
Ultima modificare: Luni, 12 Septembrie 2022
rodyc, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua! o persoana cu varsta sub 26 de ani, care este studenta, ... aurelian14 aurelian14 Buna ziua! O persoana cu varsta sub 26 de ani, care este studenta, dar este casatorita, se considera a fi sub intretinerea parintilor sau se considera a fi ... (vezi toată discuția)
Burse elevi ContSters75595 ContSters75595 Buna seara! Provin dintr o familie monoparentala ,tata decedat, mai am 5 frati si venitul pe membru de familie este aprox 280 ron/luna. Exista posibilitatea ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru familia monoparentala pacurariu maria pacurariu maria Buna ziua, Am un baiat student anul V la medicina loc cu taxa .Primeste pensia de urmas in cuantum de 350 ron.Venitul meu net era in luna martie de 340 ron ... (vezi toată discuția)