avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... burse elevi
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

burse elevi

Buna seara!
Provin dintr o familie monoparentala ,tata decedat, mai am 5 frati si venitul pe membru de familie este aprox 280 ron/luna. Exista posibilitatea sa primesc bursa(sociala, bani de liceu, de merit)?
Mentionez ca sunt in clasa a XI a si media de absolvire a anului anterior a fost de 9,40
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:38, 4 Octombrie 2012
Intrati pe
www.avocatnet.ro/content/for...
si cititi conditiile de acordare a bursei.
tudorvaleriu a scris:

Intrati pe
www.avocatnet.ro/content/for...
si cititi conditiile de acordare a bursei.

Multumesc. am citit dar acolo face referire la bursele pentru studenti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, doresc sa stiu un nepot de al meu la bursa studenți ... Jurj Petru Jurj Petru Bună seara, doresc sa stiu un nepot de al meu la bursa studenți familia monoparentala daca studetul nu realizează venit si provine familie monoparentala dar ... (vezi toată discuția)
Buna o mamica care lucreaza si un copil in clasa pregatitoare.venit:minim ... Ingheta Ingheta Buna O mamica care lucreaza si un copil in clasa pregatitoare.venit:minim pe economie + pensie intretinere minima..n au fost casatoriti parintii.custodie ... (vezi toată discuția)
In clasa fiului meu mediile generale sunt pâna la media 9,50. ... monica.malaimare monica.malaimare In clasa fiului meu mediile generale sunt pina la media 9,50. Primesc 30% din elevi bursa de merit, in ordinea descrescatoare a mediilor? Multumesc (vezi toată discuția)