avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... In timpul concediului de crestere copil (primesc ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

In timpul concediului de crestere copil (primesc indemnizatie) ...

In timpul concediului de crestere copil(primesc indemnizatie) mi s-a încheiat contractul de munca(era pe perioada determinata).Daca vreau sa fac al 2-lea copil si raman 3-4 luni in care nu am job dar sunt insarcinata, mai primesc indemnizatie?

Alte discuții în legătură

Însărcinată în timpul perioadei de probă Cristina256 Cristina256 Buna ziua! Ma aflu intr-un proces de recrutare pentru un post pe perioada determinata (18 luni), si as vrea sa stiu ce se intampla in cazul in care as ramane ... (vezi toată discuția)
Contract pe perioada determinata SimoBobo SimoBobo O nelamurire am:in timpul unui contract pe perioada determinata de 1 an,daca ramai insarcinata ce se intampla?sunt obligati sa-ti respecte drepturile la fel ca ... (vezi toată discuția)
Drept indemnizatie cresterere copil carmenciu carmenciu Buna ziua, situatia mea este urmatoarea: am contract de munca pana la 31.08.2010, sunt la master pana in 2011 deci nu pot intra in somaj, daca raman ... (vezi toată discuția)