avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna ziua. Dacă dețin o firma și sunt asociat unic, ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna ziua. Dacă dețin o firma și sunt asociat unic, pot delega ...

Buna ziua. Dacă dețin o firma și sunt asociat unic, pot delega prin procura notarială pe altcineva să se ocupe de firma respectiva?
Ultima modificare: Marți, 13 Septembrie 2022
BODRON NICOLETA, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 14:31, 14 Septembrie 2022
de firma se ocupa, oficial, administratorul. daca dvs sunteti si administrator, puteti numi un altul. dar nu prin procura notariala, ci prin modificarea actului constitutiv/ contractului de firma.
administratorul trebuie sa indeplineasca niste conditii legale ca sa poata fi numit
Buna ziua,

Puteti mandata o terta persona, care sa va reprezinte in relatiile cu autoritatile, mare atentie la continutul procurii, sa cuprinda, in mod expres, operatiunile pe care doriti ca respectiva persoana sa le realizeze.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Septembrie 2022
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicire de administrare SFARTZ ANDREEA SFARTZ ANDREEA as vrea sa stiu de ce documende este nevoie pentru a face aceasta imputernicire la notarul public...adica administratorul vrea sa nu mai auda de mers pe ici pe ... (vezi toată discuția)
Asociat plecat din tara hambra hambra Sunt asociat si administrator la o S.C., in cazul in care as pleca din tara pe o perioada mai mare (cca un an) pot imputernicii pe cineva sa ma reprezinte si ... (vezi toată discuția)
Imputernicire pt a reprezenta sc mihamagda mihamagda Buna ziua , Am o societate in care sunt asociata 50% . Amandoi administratori . Pot imputernici o terta persoana pentru a reprezenta soc in locul meu in ... (vezi toată discuția)