avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, o persoana fizica care a primit decizie de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, o persoana fizica care a primit decizie de modificare ...

Buna ziua, o persoana fizica care a primit decizie de modificare a dosarului de pensie din invaliditate in pensie la limita de varsta, si totodata a mai primit inca o decizie de modificare a cuatumului pensiei ca urmare a unei Hotararii Civile, prin care i s-a marit pensia de la 774 lei la 1.084 lei. Doreste sa i se verifice de catre un expert contabil modalitatea de calcul a noii pensii, ca urmare a Hotararii Civile. Intrerbare: Raportul de Expertiza Contabila ExtraJudiciara poate fi folosit in Instanta ca proba cu inscrisuri, pe baza caruia avocatul poate sa conteste ultima decizie de modificare a pensiei, care este inca in termenul contestatie de 45 de zile? Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 14 Septembrie 2022
Birou Expert Contabil Achitei D. Marius, Contabil
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:59, 14 Septembrie 2022
Daca tot va hotarati sa platiti dvs. o expertiza extrajudiciara contactati un expert tehnic judiciar nominalizat la tribunalul din judetul dvs. pentru a avea o sansa ca instanta sa ia in considerare o expertiza extrajudiciara.
De regula, instantele desemneaza experti contabili judiciari pentru efectuare expertize in cazul dosarelor aflate pe rol.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numire expert parte rrocambole rrocambole O parte civila nu a fozt prezenta la termenul cand instanta a dispus efectuarea unei expertize iar partile civile prezente nu au cerut numirea unui expert ... (vezi toată discuția)
Expertizã greºitã. posibilitate refacere expertizã. luciana468 luciana468 Cum pot recupera banii de la expertul pe care l-am angajat în proces şi a favorizat prin raport pe pârât, modificând datele din tabelul parcelar emis de ... (vezi toată discuția)
Expertiza extrajudiciara financiara contabila. Gindul Gindul Buna seara. La stabilirea obiectivelor din contractul pentru efectuarea unei expertize extrajudiciare financiar contabile pot sa mentionez urmatoarele? 1) ... (vezi toată discuția)