avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... În urma succesiuni curtea se împarte în doua,o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

În urma succesiuni curtea se împarte în doua,o jumătate cu ...

În urma succesiuni curtea se împarte în doua,o jumătate cu o anexă la un frate iar cealaltă jumătate cu o anexă la celalalt. Contractul de energie electrica este pe unul dintre ei iar celalalt nu vrea să contribuie la plata facturii, contuarul este la cel care este și Contractul. Pot să îi taie curentul cel care are contractul, sau cum să procedeze?

Alte discuții în legătură

Ce drepturi am in fata celor care vor sa ma lase fara curent electric VC-tin VC-tin Buna ziua, dupa 30 de ani de la decesul parintilor care s-au bransat la curent(220 kw) acum in calitate de mostenitor pe jumatate din casa parinteasca pe care ... (vezi toată discuția)
Succesiune ContSters472176 ContSters472176 Buna ziua. Va rog sa ma sfatuiti cum ar trebui sa procedez in urmatoarea situatie. Suntem 4 frati, eu si un frate locuim intr-o casa,iar ceilalti 2 impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Într-o curte, doua case cu un singur contuar de electricitate, mi-au vândut o casa cu factura celeilalte case Edithmaria Edithmaria Buna ziua! In septembrie 2019 am cumpărat cu procura o casa făcută in anii \'60 aproximativ. In aceeași curte există o altă casa din anii \'70. Fiecare ... (vezi toată discuția)