avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contabilitate II neplatitor de TVA. Am o frizerie și ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contabilitate II neplatitor de TVA. Am o frizerie și in curând ...

Contabilitate II neplatitor de TVA. Am o frizerie și in curând voi lansa o carte pe care doresc să o vând online cu plata ramburs la curier. Cum se procedează în acest caz? Clientul face comanda pe site, eu ii livrez coletul însoțit de o factură sau cum? O factură care să conțină și contravaloarea transportului? Apoi când firma de curierat îmi virează în contul meu banii voi trece în același registru de încasări și plăți pe care îl folosesc la frizerie acei bani folosind date din extrasul de cont? Mulțumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Nelamuriri pfa-magazin online ghita3001 ghita3001 Buna ziua, Am urmatoarele nelamuriri legate de PFA-ul pe care il detin: 1.Am inteles ca pentru un magazin online ca PFA impozitata in sistem real am nevoie ... (vezi toată discuția)
Documente de intocmit in cazul livrarii de bunuri prin curier lori_ultras lori_ultras Buna ziua , mi-am deschis de curand o micro cu activitatea - vanzare de haine pe internet - si as vrea sa stiu daca mai e nevoie sa adaug chitanta sau factura ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pfa adda1592 adda1592 Buna ziua, am un PFA cod caen 4791. Am urmatoarele intrebari : 1 - e necesara emiterea facturi pentru orice comanda? ce documente inregistrez in ... (vezi toată discuția)