avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, acum 7 luni am fost retinut 24 de ore ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, acum 7 luni am fost retinut 24 de ore pentru savarsirea ...

Buna ziua, acum 7 luni am fost retinut 24 de ore pentru savarsirea infractiunii de delapidare, prejudiciul fiind de 16.000 lei, fiind apoi recuperat in fata notarului, pragubitul a declarat la notar ca isi retrage plangerea si ca nu mai are nici o pretentie.. Hartia de la notar a fost trimisa la tribunal, eu mai avand inca doua copii.. Politistul de la sectie, in urma recunoasterii faptei, a declarat cum ca sunt de acord sa prestez munca in folosul comunitatii.. Care ar fi consecintele dupa toate astea? Avand in vedere ca am recunoscut, am fost retinut 24 de ore, si am platit prejudiciul?? De mentionat ca furtul a fost facut in urma cu aproximativ 2 ani..

Alte discuții în legătură

Pedeapsa pt. furt minor bylanu73 bylanu73 A.F. virsta 16 ani a sustras din locuinta unei rude impreuna cu un altul major, in timp ce alt minor si un major stateau la panda suma de 80 000 euro.din ... (vezi toată discuția)
Consecinte delapidare cicinela cicinela Buna ziua.va rog sa-mi spuneti ce pedeapsa poate primi o persoana pentru o delapidare de la locul de munca in valoare de 6000 de ron. Ce trebuie facut?Va ... (vezi toată discuția)
Ajutor, am fost prins furand din hipermarket unelte andusergiu andusergiu Intr-o zi m-am dus la brico im bucuresti sa iau niste prize,si in drumul meu spre prize am trecut pe langa raionul de scule si unelte si cum sunt un om al ... (vezi toată discuția)