avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, ma confrunt cu următoarea situatie. Detin ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, ma confrunt cu următoarea situatie. Detin o casa, ...

Buna ziua, ma confrunt cu următoarea situatie. Detin o casa, care conform unui proiect al primariei ar urma sa fie expropriata pentru largirea drumului. Problema este ca a trecut mai bine de un an de la notificarea privind intentia de expropriere, iar de atunci nu s-a facut nicio actiune. Din intrebari adresate la primarie am inteles ca proiectul nu a fost finantat, dar se cauta surse de finanțare in continuare. Intrebarea mea este ce pot sa fac in aceasta situatie, sunt blocat, aveam in plan o renovare a casei, dar m-am oprit. Cum pot sa obtin o anulare a proiectului? Mi se pare anormal sa stau in incertitudinea asta, fara sa pot sa fac nimic... Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Completare cerere in apel? vatamanuv vatamanuv Buna seara.As avea rugamintea daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns in urmatoarea situatie: Am avut un proces pe exproprire. eu am un teren pe societate si ... (vezi toată discuția)
Expropiere????????? 30 LAURA 30 LAURA V-as ruga respectuos daca poate sa-mi spune cineva, daca locurile de parcare si anume cam in nr de aproximativ 20 cu un drum de aproximativ 100 m intra la ... (vezi toată discuția)
Acces la drum national afectat. problema expropriere bitza07 bitza07 Buna ziua, am o problema legata de accesul proprietatii mele la DN6. In urma modernizarii acestuia nivelul drumului s-a ridicat in asa fel incat accesul la ... (vezi toată discuția)