avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Legitimatia unui agent de incasari de la primaria ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Legitimatia unui agent de incasari de la primaria Piatra Neamt ...

Legitimatia unui agent de incasari de la primaria Piatra Neamt nu are stampila si semnatura. E normal? Primaria zice ca nu i trebuie ca e electronica!!!!

Alte discuții în legătură

Montarea centralelor de apartament legea 325/2006 Dumitrita L Dumitrita L Buna ziua, Mi-am montat o centrala de apartament in 2009 si la momentul respectiv am obtinut semnaturi cu aprobarea vecinilor de bloc mai putin unul care era ... (vezi toată discuția)
Semnarea actului aditional de catre banca mada9luci mada9luci Banca la care am credit mi-a propus 2 acte aditionale ca solutionare a plangerii inaintate catre OPC de catre mine. Am acceptat oferta bancii, am semnat aceste ... (vezi toată discuția)
Discriminarea consilierilor juridici, tot mai frecventa in ultima perioada rusu_costelpn rusu_costelpn Dupa ce vechimea in profesia de consilier juridic a ajuns sa nu mai aiba nicio importanta pentru celelalte profesii juridice, dupa ce avem un statut neclar si ... (vezi toată discuția)