avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... semnarea actului aditional de catre BANCA
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

semnarea actului aditional de catre BANCA

Banca la care am credit mi-a propus 2 acte aditionale ca solutionare a plangerii inaintate catre OPC de catre mine. Am acceptat oferta bancii, am semnat aceste acte aditionale eu in calitate de imprumutat si din partea bancii au fost semnate de catre administratorul de cont si stampila bancii. La filiala din Piatra Neamt nu este directorul si tr sa fie semnate de managerul retelei de al Bucuresti.
Am lasat si exemplarul care mi se cuvenea mie la banca pt a fi trimise si semnate de manager, dar cand am fost sa le ridic , m-i s-a oferit actele aditionale nesemnate de manager (nu au fost trimise la Bucuresti) la acestea fiind atasata o foaie xerocopie ce reprezenta ultima fila din actul aditional unde tr sa fie semnatura, semnata. Deci au fost transmise prin fax, semnate si primite in Piatra neamt prin fax.
Este legal si inregula asa?
S-ar putea ca mai tarziu sa apara probleme ca nu este semnatura in original?
Cel mai recent răspuns: mada9luci , utilizator 21:45, 16 Februarie 2011
da, actul aditional nu a fost incheiat valabil, nu atrage raspunderea institutiei
Si cum ar trebui sa procedez ? Doar banca a prezentat aceste acte aditionale OPC-ului ca solutiionare pe cale amiabila, cum adica institutia nu raspunde pentru aceste acte?
O institutie poate desfasura o activitate in baza unor acte nefiind valabile, in cazul meu implementandumi-se masurile din actele aditionale la momentul actual, banca poate veni peste catva timp sa spuna ca nu este de acord?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibilitatea anularii unui act aditional mada9luci mada9luci Buna ziua Am incheiat in decembrie cu VBR doua acte aditionale in vederea solutionarii pe cale amiabila a unei plangeri inaintata catre OPC. VBR mi-a facut o ... (vezi toată discuția)
Contracte de credit mada9luci mada9luci Care este legea care reglementeaza incheierea contractelor de credit cu bancile? Mai exact nu am primit de la banca un exemplar la actul aditional semnat cu ... (vezi toată discuția)
Este valabil, in anumite conditii, un act aditional nesemnat de parti? burdy_1 burdy_1 Art. 95 alin. (5) din OUG 51/2010 a prevazut ca \\"Nesemnarea de catre consumator a actelor aditionale prevazute la alin. (2) este considerata acceptare ... (vezi toată discuția)