avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... posibilitatea anularii unui act aditional
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

posibilitatea anularii unui act aditional

Buna ziua
Am incheiat in decembrie cu VBR doua acte aditionale in vederea solutionarii pe cale amiabila a unei plangeri inaintata catre OPC.
VBR mi-a facut o oferta, am acceptat si am semnat impreuna cu girantii la sediul bancii, aceste acte au mai fost semnate si de ofiterul de credit si adminstratorul de cont, dar pt ca director de filiala la Piatra Neamt nu mai este, ar mai fi tr sa fie trimise spre semnare si la Bucuresti.
In actele aditionale scrie ca intra in vigoare la semnare dar se aplica dupa 30 zile ulterioara primei scadente, si am acceptat.
Dar acum dupa 30 zile cand m-am dus sa ridic aceste acte aditionale, am avut surpriza ca ele nu au fost trimise la bucuresti, (desi mi s-a spus ca vor fi trimise cu fancurier in aceasi zi dupa semnare) dar nici in baza lor de date nu pot sa mi opereze schimbarile impuse de un unul dintre actele aditonale , desi la momentul respectiv cand au fost intocmite au primit raspuns de la centrala ca este posibil.
Ce pot face in aceasta situatie?

Mentionez ca in raspunsul primit de la OPC prin posta , sunt sfatuit sa accept oferta bancii care imi onora doleantele.
Ultima modificare: Marți, 11 Ianuarie 2011
mada9luci, utilizator
Cel mai recent răspuns: mada9luci , utilizator 19:38, 11 Ianuarie 2011
Nu am inteles ce doriti...... Ori sunteti de acord cu modificarile ori vreti sa renuntati la act, ipotetic vorbind.... Mai clar va rog.
Am semnat actele aditionale si sunt de acord, le-a semnat din partea bancii ofiterul de cont si de credit dar director la filiala piatra neamt nu mai este momentan si ar mai tr semnate si la Bucuresti.
Dar acum a mai aparatut problema ca cica nu se poate implementa in sitemul informatic desi s-a aprobat de catre centrala acele acte aditionale.
Intrebarea este daca eu semnand acele acte dar nefiind in posesia lor inca pot sa fac vre-un demers ca sa se aplice?
Parerea mea e ca te-au facut! Au mirosit ca vor castiga prin legea 288 si acum bancile umbla ca niste caini infometati si turbati dupa orice leu! Inca o data se vede reaua credinta a bancilor. Omul chiar a vrut sa o lase moale. Bancile NU si Nu - JUMULIM TOATE PIEILE. Cata rusine!
eu am o scrisoare de la OPC prin care mi primesc rapuns in legatura cu solutionarea plangeri mele din care reese ca si ei au primit acele acte aditionale spre studiu pe care eu le-am semnat.
Dar oare nu raspunde nimeni ca unul aproba un act aditional si pe urma vin si spun ca nu se poate implementa in sistemul informatic?
ce legatura este cu legea 288?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnarea actului aditional de catre banca mada9luci mada9luci Banca la care am credit mi-a propus 2 acte aditionale ca solutionare a plangerii inaintate catre OPC de catre mine. Am acceptat oferta bancii, am semnat aceste ... (vezi toată discuția)
Contracte de credit mada9luci mada9luci Care este legea care reglementeaza incheierea contractelor de credit cu bancile? Mai exact nu am primit de la banca un exemplar la actul aditional semnat cu ... (vezi toată discuția)
Oferta falsa din partea bancii littlebadboy littlebadboy buna ziua. ma numesc c-tin si as dorii sa-mi acordati cateva sfaturi in legatura cu o problema care a aparut dupa contractarea unui credit de nevoi ... (vezi toată discuția)