avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... contracte de credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

contracte de credit

Care este legea care reglementeaza incheierea contractelor de credit cu bancile?
Mai exact nu am primit de la banca un exemplar la actul aditional semnat cu aceasta, motivul pt care nu mi-a fost inmanat la semnare a fost ca la Piatra Neamt nu mai exista director de filiala momentan si tr trimis la Bucuresti pt s-l semna Directorul managamantului retelui, dupa aproape o luna m-am prezentat la banca si inca nu fusese trimis spre semnare.
Asa ca am cerut o copie macar pt a putea dovedi in instanta, daca va fi necesar, ca am semnat acel act aditional pe care culmea nu mai vor sa-l implementeze, dar am fost refuzata.
si doresc sa ma adresez bancii cu o sesizare prin care le car in scris un exemolar .
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 16:57, 12 Ianuarie 2011
Cititi cu atentie OUG 50/2010 privind contractele de credit pentru consumatori.
si inafara de oug 50?
Legea 288/2010 pentru aprobarea OUG 50/2010 privind contractele de credit pentru consumatori.
Acestea sunt cele mai recente si in vigoare..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibilitatea anularii unui act aditional mada9luci mada9luci Buna ziua Am incheiat in decembrie cu VBR doua acte aditionale in vederea solutionarii pe cale amiabila a unei plangeri inaintata catre OPC. VBR mi-a facut o ... (vezi toată discuția)
Semnarea actului aditional de catre banca mada9luci mada9luci Banca la care am credit mi-a propus 2 acte aditionale ca solutionare a plangerii inaintate catre OPC de catre mine. Am acceptat oferta bancii, am semnat aceste ... (vezi toată discuția)
O.u.g 50 nicolae1976 nicolae1976 O.U.G. 50 se mai aplica in vreun fel pentru creditele vechi.mai pot folosi ceva din ea?am facut sesizare anul trecut la banca pe aceasta tema,am primit ... (vezi toată discuția)