avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Reluarea inregistrarii unei societati la Registrul ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Reluarea inregistrarii unei societati la Registrul Comertului

Buna ziua,
La reluarea inregistrarii unei societati la Registrul Comertului, dupa ce in prealabil a fost respins, se poate anexa plata anterioara pentru publicarea in monitorul oficial, fara a mai plati inca o data?
Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 15 Septembrie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: almyra , utilizator 16:39, 15 Septembrie 2022
Buna ziua,

Faceti o cerere completare dosar atasata cererii initiale, cu toate datele actualizate inclusiv cererea initiala si e valabila taxa initiala. Online exista Cerere completare dosar/!Observatii.
La cerere completare dosar atasez dovada platii pe care o semnez cu semnatura electronica, chiar daca este aferenta notei de calcul la dosarul anterior. Suma este aceeasi de 122 lei.
Multumesc mult!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Dacă in prealabil dosarul a fost respins, nu. Se achita o noua taxa fiindcă este o cerere noua.

Cu stima.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu puteți depune cerere de completare dacă dosarul a fost respins. Se reia procedura. Era altceva dacă se amâna dosarul cu mențiuni.

La momentul la care ați reluat procedura și ați depus noul dosar, vi s a emis o nota de calcul noua.
Am reluat procedura, intrebarea este daca folosesc plata anterioara pentru publicare sau platesc din nou.

Alte discuții în legătură

Contestare rezolutie onrc in urma respingerii cererii de dizolvare a societatii dorincornea dorincornea Buna ziua, Am solicitat de curand dizolvarea si lichidarea simultana a unui SRL aflat in inactivitate de 3 ani de zile si dupa doua amanari succesive, ... (vezi toată discuția)
Suspendare firma tibiscum tibiscum Buna ziua, va rog sa-mi spuneti care este procedura pentru suspendare activitate firma si ce declaratii mai trebueie depuse dupa aceea ? (vezi toată discuția)
Societate nou infiintata camicami camicami Societate nou infiintata,in luna iunie anul curent, inregistrata la vectorul fiscal ca platitoarede TVA prin optiune si platitoare de impozit pe profit,din ... (vezi toată discuția)