avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Reluarea inregistrarii unei societati la Registrul ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Reluarea inregistrarii unei societati la Registrul Comertului

Buna ziua,
La reluarea inregistrarii unei societati la Registrul Comertului, dupa ce in prealabil a fost respins, se poate anexa plata anterioara pentru publicarea in monitorul oficial, fara a mai plati inca o data?
Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 15 Septembrie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: almyra , utilizator 16:39, 15 Septembrie 2022
Nota de calcul nou emisa la reluarea procedurii, chiar daca are numar si data diferita, se refera la aceeasi cerere de rezervare firma. Teoretic plata pe care am efectuat-o initial s-a efectuat pentru un serviciu care nu a mai avut loc, fiind respins dosarul (statut nesemnat). Nu inteleg de ce trebuie platit din nou, dar asta este, greseala se plateste.
am trecut prin asta cu un dosar respins si am platit din nou. totusi, puteti adresa si o intrebare la registrul comertului.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
am intrebat la Registrul Comertului si se achita taxa din nou, Vestea buna este ca, se poate face cerere si se restituie taxa initiala pentru care nu s-a efectuat serviciul.
Va multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare rezolutie onrc in urma respingerii cererii de dizolvare a societatii dorincornea dorincornea Buna ziua, Am solicitat de curand dizolvarea si lichidarea simultana a unui SRL aflat in inactivitate de 3 ani de zile si dupa doua amanari succesive, ... (vezi toată discuția)
Suspendare firma tibiscum tibiscum Buna ziua, va rog sa-mi spuneti care este procedura pentru suspendare activitate firma si ce declaratii mai trebueie depuse dupa aceea ? (vezi toată discuția)
Societate nou infiintata camicami camicami Societate nou infiintata,in luna iunie anul curent, inregistrata la vectorul fiscal ca platitoarede TVA prin optiune si platitoare de impozit pe profit,din ... (vezi toată discuția)