avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Partner(i)/grup/club arte martiale
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Partner(i)/grup/club arte martiale

Buna ziua!
Spuneti-mi va rog; sunt luptator de arte martiale (mma) (fara vreo licenta/act de antrenor) si doresc pt inceput sa imi caut 1-3 parteneri de practica; evident ii invat pe gratis; nu caut sa fac bani din asta. Este legal sa merg in parc si sa practic arte martiale cu echipament de protectie?

Daca reusesc sa formez un grup si dorim sa platim un spatiu pt antrenament ( ex sala sport scoala, liceu) ( voi verifica cat este pretul, le voi comunica celor din grup si impartim costul in cati oameni suntem (iarasi, non-profit; iar persoanele pe care le aleg vor fi 18+ intrucat nu doresc sa am probleme legale cu persoana sub 18 ani), pot avea un nume pt acest grup, pot forma un club? daca nu, este legal sa practic astfel intr-o sala cu un grup ?

La unele cluburi unde am fost se semna un contract conform caruia reiesea ca acel club nu este de vina daca practicantul este lovit dur sau chiar mai grav... Pot face un astfel de act sa il semneze participanti in caz de accident? Este nevoie de notar pt acel act intucat eu doar il semnam si il inmanam antrenorului.
Ultima modificare: Joi, 15 Septembrie 2022
AliceCCC, utilizator

Alte discuții în legătură

Sabie de samurai boancamaria boancamaria Buna ziua, Sunt legitimat la un club de arte martiale unde practic scrima japoneza. Pentru a aprofunda cele invatate la sala mi-am comandat o sabie de ... (vezi toată discuția)
Contract de pregătire sportiva! cum pot anula contractul? Gulerezsimona Gulerezsimona Buna seara! Băiatul meu in vârsta de 14 ani a practicat arte marțiale la un club din Focsani! Am semnat un contract de pregătire sportiva pe o perioada de ... (vezi toată discuția)
Club sportiv karateka karateka Buna ziua tuturor! Sunt instructor de Karate si ar trebui sa intru in legalitate. Stie cineva ce forma juridica ar fi util in cazul meu: asociatie ... (vezi toată discuția)