avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Buna ziua! Doresc să particip in programul Rabla ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Buna ziua! Doresc să particip in programul Rabla local. In unele ...

Buna ziua! Doresc să particip in programul rabla local. In unele comunicate este specificat că proprietarul trebuie sa fie in posesia autovehiculului de minim 5 ani sau pe teritoriul țării de minim 5 ani????
Mașina ce o am in posesie,moștenită, este înmatriculată pentru prima oară în RO in 2017,mama a cumpărat o in 2018.
An producție 2001.
Pot participa la acest program??
Va mulțumesc !
Va mulțumesc !

Alte discuții în legătură

Un autovehicul neinscris pe numele meu poate fi dat la rabla George-Mihai George-Mihai Buna ziua, Inainte de a ma face de ras ca nu ma pricep, precizez ca am rasfoit \"enternetele\" pe toate partile vreo 5 zile si n-am gasit raspuns. Detin ... (vezi toată discuția)
Rabla 2018 Phantomell Phantomell Salut, am si eu o intrebare... Se poate instraina voucherul? As dori sa achizitionez o masina prin programul rabla 2018,dar nu am o masina veche, as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Buna seara, va rog un raspuns la urmatoarea intrebare. am o masina ... Didinaaaaaa Didinaaaaaa Buna seara, Va rog un raspuns la urmatoarea intrebare. Am o masina care este inmatriculata pe numele tatalui meu care locuieste intro alta localitate din ... (vezi toată discuția)