avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua! Intentionez sa actionez Enel s.a. ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua! Intentionez sa actionez Enel s.a. distributie pentru ...

Buna ziua! Intentionez sa avtionea Enel s.a. distributie pentru ca imi impun plati care nu mi se par corecte, in sensul ca-mi imputa plata unei deconectari-deconectari in valoare de cca 500 lei , casi o sanctiune de rau platnic de cca 188 lei, in conditiile in care ei nu au emis decat facturi estimative exagerate si nu au luat in seama doua autocitiri transmise telefonic, respectiv pe platforma lor. Mentionez ca ei nu recunosc aceste autocitiri din acest an si nu au luat in considerare nici autocitirea de la deconectare. Au facut direct deconectarea, in conditiile in care aceea era singura lor citire in perioada: Noiembrie 2021-iulie 2022.
Va multumesc pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Mi s-au facturat exagerat de mulți kw față de cât am consumat și nu-mi permit să plătesc factura. ce pot face în situația disperată în care sunt? Sufletdecaine Sufletdecaine Pe data de 30 noiembrie 2018, am dat index-ul pentru cele doua imobile pentru care am contract cu RCS-RDS. Al doilea index nu a fost primit deoarece nu il ... (vezi toată discuția)
Factura supraevaluata enel cosnel cosnel La data de 05.05.2019 am primit pe e.mail factura ENEL de regularizare in valoare de 9743,81 lei pentru locul de consum unde sunt titular contract. Intrucat ... (vezi toată discuția)
Regularizare factura gaz corecta ! ContSters226071 ContSters226071 buna ziua! eu sunt consumator casnic de gaze naturale, avand contract cu autocitire LUNARA si beneficiez de ajutor de caldura LUNAR = 262 ron. facturile ... (vezi toată discuția)