avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Daca merg cu masina peste linia continua, mi se ia si ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Daca merg cu masina peste linia continua, mi se ia si permisul? ...

Daca merg cu masina peste linia continua, mi se ia si permisul? Nu am deranjat pe nimeni, nu a fost accident si nu a fost intoarcere. Nu prea inteleg ce spune legea si fiecare spune altceva.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:41, 17 Septembrie 2022
Este codul rutier, nu vreo lege speciala, alcatuit din doua parti:
[ link extern ]
[ link extern ]
Nu scrie textual ceea ce cereti, e vorba de interpretarea textului de lege. Asta o face instanta de judecata, pe baza probelor prezentate, daca politistul este obtuz si nu ia in considerare situatia speciala din trafic. A fost si o initiativa legislativa in acest sens, de a prevedea in codul rutier ceva explicit, dar nu s-a concretizat :
www.avocatnet.ro/articol_469...
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Septembrie 2022
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat, depășire pe linie continuă TimisE TimisE Bună seara. Mi-a fost suspendat permisiul deoarece am depășit pe linie continuă un autovehicol ce era oprit. Șoferul stătea în mașină iar după ce am ... (vezi toată discuția)
Contestatie depasire neregulamentara. Gabriel9517 Gabriel9517 Ieri mi-a fost suspendat permisul pentru depasire neregulamentara. Intrasem in depasirea unui camion iar in fata lui era un logan alb cu numere de MAI. Am ... (vezi toată discuția)
Cuantum amenda parcare politia locala Cozmin123 Cozmin123 Buna ziua! Astazi am gasit in parbrizul autoturismului personal o comunicare de la politia locala sector 1 Bucuresti prin care am fost instiintat ca sunt ... (vezi toată discuția)