avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drepturi profesor titular cu definitivat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drepturi profesor titular cu definitivat

Buna seara! As dori sa ma ajutati cu cateva raspunsuri, la urmatoarele intrebari:
- daca sunt incadrata ca asistent medical cu norma intreaga intr-un spital si sunt profesor titular , cu definitivat, cu studii superioare de lunga durata, la o scoala postliceala, pot beneficia de toate drepturile statutului de profesor titular(incadrare pe perioada nedeterminata si salarizare ca profesor instruire practica cu studii superioare de lunga durata, concediu de odihna)? Mentionez ca in acest moment sunt incadrata (platita) in regim de "plata cu ora" , ca maistru instructor, cu studii postliceale si fara a beneficia de plata pe perioada vacantelor si de concediul de odihna aferent, pe motiv ca am functia de baza la spital.
Ultima modificare: Vineri, 16 Septembrie 2022
mmmamd, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna seara. sunt profesor suplinitor necalificat. catedra mea ... ag.prisecaru ag.prisecaru Buna seara. Sunt Profesor suplinitor necalificat. Catedra mea este formata din 0,68 norma de maistru instructor si 0,35 de profesor inginer. Mentionez ca am ... (vezi toată discuția)
Plata cu ora in cadrul invatamantului Adriana_Stoica Adriana_Stoica Sunt pensionara, am studii universitare si in acest an scolar am catedra intreaga ca si profesoara , decizia imi este data pe perioada anului scolar de la 1 ... (vezi toată discuția)
Incadrare pe post cu studii superioare Birou de mediator Mihaela-Corina Bucur Birou de mediator Mihaela-Corina Bucur Ma confrunt cu problema incadrarii pe post inca de la obtinerea licentei in asistenta medicala in anul 2007. Lucrez intr-o companie nationala cu capital ... (vezi toată discuția)