avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! As dori sa stiu ce pot face in situația ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! As dori sa stiu ce pot face in situația următoare. ...

Buna ziua!
As dori sa stiu ce pot face in situația următoare. Fiul meu și-a achiziționat un autoturism pe numele meu din proprii lui bani, eu urmând sa divorțez de mama lui, vreau sa trec mașina pe numele lui înainte de divorț. Cum trebuie procedat mai exact, deoarece aceasta nu are o legătură tocmai strânsă cu el, iar masina a fost cumpărată din banii băiatului.
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: User4567 , utilizator 12:09, 19 Septembrie 2022
Faceti act de vanzare-cumparare cu fiul dvs.
Sigur. Doar ca sotiei ii va reveni jumătate din suma cu care mașina va fi vândută. As dori sa evit lucrul acesta. Doar sa ii vand mașina fiului pe o suma foarte mica daca acest lucru este posibil.

Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” a scris:

Faceti act de vanzare-cumparare cu fiul dvs.

Vindeți mașina cu un preț care să țină cont de relația apropiată dintre dvs și copil.
Dacă valoarea mașinii este estimata la 5000 euro, o pot vinde cu 1000 euro spre exemplu?

Adrian ALBU a scris:

Vindeți mașina cu un preț care să țină cont de relația apropiată dintre dvs și copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act vanzare cumparare intre membrii familiei User4567 User4567 Buna ziua! Doresc sa ii vand masina fiului meu inainte de divort cu sotia. Pretul pietei este de 4000€ si totusi as dori sa o vand fiului la un pret de ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina fara partaj?! michael78 michael78 Divortul s-a terminat acum 2 luni.In timpul casatoriei am cumparat o masina Volkswagen care acum pe piata second valoreaza 5000 eur si care a apucat la mine.Eu ... (vezi toată discuția)
Vanzare autoturism incomplet amortizat habaramihaela habaramihaela vreau sa vand un autoturism cu suma de 5000 lei pentru ca motorul nu mai functioneaza. Este amortizat doar 112000. valoarea cu care l-am achizitionat este de ... (vezi toată discuția)