avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna, am cumparat o masina SH in leasing din jud Ilfov ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna, am cumparat o masina SH in leasing din jud Ilfov si ...

Buna,am cumparat o masina sechand in leasing din jud ilfov si dupa o saptaman ma suna de la firma de leasing ca trebuie sa schimb placutele cu B ,nu stiti cat dureaza procedeu,eu trebuie sa raman pieton cea ce ma dezavantajeaza pt ca fac livrari cu masina si nu stiam ca o sa treb sa schimb numerele
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 16:07, 19 Septembrie 2022
În 30 de zile de la achiziționarea autovehiculului sunteți obligat să-l înmatriculați pe numele dvs. Dacă aveți domiciliul în București, veți avea numere de înmatriculare de București.
Vă puteți descurca într-o zi. Citiți cu atenție procedurile și calculați-vă pașii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua,o să îmi schimb buletinul de pe bucurești pe ilfov,care ... Dany320 Dany320 Bună ziua,o să îmi schimb buletinul de pe București pe Ilfov,care sunt pași care trebuie să îi fac cu mașina,ca am înțeles ca trebuie schimbat și ... (vezi toată discuția)
Corelatie buletin - nr inmatriculare RobertMr RobertMr Salut, De 2 ani stau in Voluntari, Ilfov, dar buletinul l-am pastrat pe adresa veche, din Bucuresti, apartamentul fiind vandut. Sunt in abatere? De ... (vezi toată discuția)
Vanzator de rea-credinta MihaelaSebeni MihaelaSebeni Am cumparat o masina in leasing de la un dealer de masini second-hand.Masina avea doar 1300km ,mi s-a spus ca a fost masina de test-drive, si ca eu o sa fiu ... (vezi toată discuția)