avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna, am cumparat o masina SH in leasing din jud Ilfov ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna, am cumparat o masina SH in leasing din jud Ilfov si ...

Buna,am cumparat o masina sechand in leasing din jud ilfov si dupa o saptaman ma suna de la firma de leasing ca trebuie sa schimb placutele cu B ,nu stiti cat dureaza procedeu,eu trebuie sa raman pieton cea ce ma dezavantajeaza pt ca fac livrari cu masina si nu stiam ca o sa treb sa schimb numerele
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 16:07, 19 Septembrie 2022
În 30 de zile de la achiziționarea autovehiculului sunteți obligat să-l înmatriculați pe numele dvs. Dacă aveți domiciliul în București, veți avea numere de înmatriculare de București.
Vă puteți descurca într-o zi. Citiți cu atenție procedurile și calculați-vă pașii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corelatie buletin - nr inmatriculare RobertMr RobertMr Salut, De 2 ani stau in Voluntari, Ilfov, dar buletinul l-am pastrat pe adresa veche, din Bucuresti, apartamentul fiind vandut. Sunt in abatere? De ... (vezi toată discuția)
Vanzator de rea-credinta MihaelaSebeni MihaelaSebeni Am cumparat o masina in leasing de la un dealer de masini second-hand.Masina avea doar 1300km ,mi s-a spus ca a fost masina de test-drive, si ca eu o sa fiu ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto corinus37 corinus37 Buna ziua.Pana acum cateva zile am avut domiciliul in jud.Botosani,masina fiind inmatriculata la Botosani.Recent mi-am schimbat domiciliul in jud Hunedoara.Ce ... (vezi toată discuția)