avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Corelatie buletin - nr inmatriculare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Corelatie buletin - nr inmatriculare

Salut,

De 2 ani stau in Voluntari, Ilfov, dar buletinul l-am pastrat pe adresa veche, din Bucuresti, apartamentul fiind vandut.
Sunt in abatere?

De asemenea, urmeaza sa achizitionez un auto second hand caruia ii voi schimba numerele de inmatriculare. Din considerente vizuale, nu as dori numar de Ilfov.
Pot sa ii fac inmatricularea pe buletinul vechi si eventual sa il schimb pe acesta dupa? Este o problema daca la un moment dat voi avea buletin de IF si masina pe Bucuresti?

Multumesc,
Robert.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:50, 31 Ianuarie 2018
Legal este ca domiciliul din actul de identitate si cel de la locul unde locuiti sa fie acelasi. Daca ati vandut apartamentul din Bucuresti, nu aveti cum sa mai pastrati domiciliul acolo. In momentul inregistrarii noului proprietar la primarie (taxe si impozite), la distribuitorii de gaze, apa-canal, electricitate, etc. va aparea doar noul proprietar.
Nu veti putea inmatricula masina la vechiul domiciliu daca nu mai sunteti proprietar. Se va vedea la taxe si impozite de unde trebuie sa luati documente necesare la inmatriculare. Va trebui sa va schimbati si carentul de sofer pe noul domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto + schimbare de domiciliu plentytwo plentytwo Buna ziua! Ma aflu intr-o situatie putin dificila incercand sa inmatriculez un autoturism. Masina a fost cumparata second hand acum aproximativ 3 luni, si ... (vezi toată discuția)
Înmatriculare mașina la schimbarea domiciliului. sstefans sstefans Salut! Masina (proprietate personala) este inmatriculata pe Calarasi, domiciuliu valabil pana in acest moment. In curand imi voi ridica buletinul pe care voi ... (vezi toată discuția)
Taxà de primà inmatriculare??? nicolaegabrielm nicolaegabrielm BUNA ZIUA! Dupa cum i se si spune taxa de prima inmatriculare cred ca se plateste [u]doar[/u] la inmatricularea unei masini second-hand care este adusa in ... (vezi toată discuția)