avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua. Am o nelamurire in ceea ce priveste ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua. Am o nelamurire in ceea ce priveste schimbarea domiciliului. ...

Buna ziua. Am o nelamurire in ceea ce priveste schimbarea domiciliului.
In 2019 am vandut un apartament in Bucuresti, sector 4 si am achitionat un alt apartament in Ilfov. Avand in vedere ca schimbarea buletinului fusese recenta (1 an), nu am schimbat actele conform schimbarii domiciliului. Totodata, vehiculul a ramas inregistrat tot pe Sector 4.
Avand in vedere ca anul acesta imi expira buletinul, urmeaza sa fac modificarile de rigoare si noul buletin va figura pe Ilfov.
Intrebarea mea ar fi: ar trebui sa ma astept la penalizari in momentul in care voi incepe demersurile pentru schimbarea domiciliului si mutarea masinii?

Totodata, in legatura cu acea taxare pe sector 4 in valoare de 540 de lei pentru persoanele care au un vehicul inregistrat in Sector 4, dar fara loc de parcare, daca vehiculul este mutat pe Ilfov, taxa mai trebuie platita?

Multumesc frumos.
Ultima modificare: Joi, 9 Ianuarie 2025
AllyPM, utilizator

Alte discuții în legătură

Schimbare domiciliu automobil - acte necesare KarinRauh KarinRauh M-am mutat din Bucuresti in Ilfov, mi-am schimbat buletinul, si-acum trebuie sa-mi schimb actele masinii, ca sa o transfer si pe ea in Ilfov. Cine imi poate ... (vezi toată discuția)
Sediu intreprindere familiala mary_catalina mary_catalina buna dimineata, va rog frumos sa ma ajutati in urmatoarea situatie: o intreprindere familiala formata din membri (sot si sotie) are sediul in sectorul 4, la ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare auto virgilparcalabu virgilparcalabu Buna ziua, in decembrie 2019 am achizitionat un autoturism de la o firma care se ocupa cu comercializareade autorurisme. Contractul de vanzare-cumparare are ... (vezi toată discuția)