avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am o problema legata de o ferestra situata cu vederea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am o problema legata de o ferestra situata cu vederea spre vecin ...

Am o problema legata de o ferestra situata cu vederea spre vecin ...într-adevăr nu respecta cei 2 m distanta vreau sa o transform din fereastră de vedera în una de lumina.Intrebarea mea este ce trebuie mai exact sa fac deoarece nu as vrea sa investesc bani degeaba. O sa le slablez și o sa las deschidere doar pentru aerisire , este ok ?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 21:07, 19 Septembrie 2022
Îi puneți un geam mat și o faceți fixă
Dar dacă as face un grilaj cu ceva material sa nu se vadă spre vecini ...deoarece practic pe geam se vad cam 20 cm peste gard ?

adriandimitriu a scris:

Îi puneți un geam mat și o faceți fixă

dvs veti face oricum ceea ce veti dori. eu v-am sugerat o solutie de buna vecinatate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Geam catre gradina vecinului mihu78 mihu78 buna ziua. as vrea sa stiu daca legal am dreptul sa fac un geam, la o constructie noua, care da spre gradina vecinului, nu spre curtea lui? constructia e cu ... (vezi toată discuția)
Salut cos99myn cos99myn Salut.Anul trecut mi-am construit o casa la 80 cm fata de gardul vecinului.Am spre el 2 geamuri (aerisitoare) de 20x20 pentru baie si camara.De curand mi-a ... (vezi toată discuția)
Pot deschide in mod batant geamul mat spre vecin pentru spalare daca e distantat la < 1,90 m zengy4u zengy4u Buna ziua, ma puteti ajuta / sfatui va rog in legatura cu, ce se poate face pentru a avea dreptul de a-mi deschide geamul dinspre vecin, aflat la o distanta de ... (vezi toată discuția)