avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Declaratie pentru concediu medical îngrijire copil.
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Declaratie pentru concediu medical îngrijire copil.

Declaratie pentru concediu medical îngrijire copil

Buna ziua!
Dacă eu ma aflu in concediu de crestere a copilului, si sotul meu lucreaza, el poate beneficia de concediu medical pentru îngrijirea copilului ( a altui copil decat cel pentru care eu sunt in ccc)?
Dacă se poate, după nouă lege a concediilor medicale, trebuie să facem o declarație pe propria răspundere in care eu sa declar că ma aflu in ccc ?
Va multumesc frumos !

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil luat de tatal copilului yoyo21 yoyo21 buna ziua. ma poate ajuta cineva cu ceva informatii in legatura cu un concediu de paternitate? am 22 de ani lucrez in armata de la 18 ani si viitoarea mea ... (vezi toată discuția)
Acte pentru indemnizatia de crestere a copilului Dana_Saigiu Dana_Saigiu Imi poate spune cineva va rog cu exactitate ce acte imi trebuie pentru intocmirea dosarului de indemnizatie crestere copil?Va multumesc! (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pentru pfa petruta91 petruta91 Buna. am contract de colaborare intre mine ca PFA si un spital de stat ca asistenta medicala. se zvoneste ca nu as avea dreptul la concediu maternal si automat ... (vezi toată discuția)