avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare de personal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare de personal

Buna ziua
Am o firma si as vrea sa angajez o persoana.Poate sa imi spuna cineva ce ar trebui sa fac?Trebuie deschis post?Si daca voi vrea sa renunt la el,postul va trebui inchis?Sau va ramane deschis si va aparea ca liber la fortele de munca?
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 05:55, 20 Ianuarie 2010
Postul/posturile vacante se comunica la AJOFM si au o valabilitate stabilita, in general 30 de zile. Daca in aceasta perioda nu se ocupa se reia procedura.
Si mai apoi,se poate inchide postul?Daca angajatul isi va da demisia?
Angajatorul poate solicita anularea comunicarii ca are post vacant sau, pe parcursul derularii relatiilor contractuale de munca, angajatorul poate trece la reorganizarea posturilor prin infiintare de noi posturi sau prin reducerea unora existente, functie de necesitatile tehnice, economice si organizatorice ale firmei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Post vacant declarat la ajofm andreea20ro andreea20ro buna ziua,in ce situatie si cu cat timp inainte de a angaja pe cineva se declara posturile vacante la AJOFM? post vacant inseamna si cele eliberate prin ... (vezi toată discuția)
Mutare in alt serviciu, pe aceeasi functie carmenssto carmenssto Buna ziua, Va rog sa aveti amabilitatea sa imi spuneti daca este posibila mutarea mea, din Serviciul Administrativ unde detin functia de Inspector de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. un angajat in pozitia de conducere care doreste sa ... roflorin roflorin Buna ziua. Un angajat in pozitia de conducere care doreste sa paraseasca firma, este obligat sa presteze 45 zile conform preaviz solicitat de administrator ... (vezi toată discuția)