avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare PFA tehnician nutritionist Buna ziua. ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare PFA tehnician nutritionist Buna ziua. Doresc sa infiintez ...

Infiintare PFA tehnician nutritionist
Buna ziua. Doresc sa infiintez un pfa in urma obtinerii calificarii de tehnician nutritionist, dar spre surprinderea mea am aflat ca a fost suspendst codul caen pt aceasta activitate. Am inteles ca singura posibilitate de a oferi consultatii de nutritie este in urma absolvirii unui curs de instructor fitness, avand posibilitatea sa deschid un PFA pe codul caen 9313. Intrebarea mea este daca pot oferi consultatii de nutritie sau sa prestez servicii de consultatii de nutritie altor firme sau institutii cu acest cod caen si cu diplomele de tehnician nutritionist si instructor de fitness?

Alte discuții în legătură

Cod caen pfa instructor de fitness rizeamihai578 rizeamihai578 Sunt instructor de fitness și doresc să îmi înființez un PFA în acest domeniu. Vreau să pot presta activitatea la sala de fitness, la domiciliul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am terminat acum 3 ani un curs de tehnician nutritionist. ... Livia71 Livia71 Buna ziua. Am terminat acum 3 ani un curs de tehnician nutritionist. Cursul este recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Sanatatii. Pe diploma este ... (vezi toată discuția)
Infiintare intreprindere individuala gufisor gufisor Buna ziua, tatal meu detine un spatiu construit pentru locuit si dotat pentru sala fitness, cabinet masaj, piscina acoperita, sauna si jacuzzi. 1. Pot ... (vezi toată discuția)