avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Credeți ca pot profesa , deschide PFA ?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Credeți ca pot profesa , deschide PFA ?

Bună ziua! În urma unui curs efectuat am primit un certificat de calificare profesională nivel 5 , în domeniul nutriție, diete și stil de viață , calificarea profesională tehnician nutriționist . Acest certificat este eliberat de Uniunea Practicienilor de Medicină Complementară și Alternativă din România. In COR tehnician nutriționist nu există , există consultant nutriție sau asistent de nutriție. Credeți ca pot profesa , deschide PFA ? Cu ce cod Caen as putea corela aceasta calificare profesionala? Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 13 Noiembrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: IoanGRG , utilizator 16:11, 13 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

In mod normal, 8690 ar fi codul potrivit, dar nu stiu daca ORC va vedea diploma dvs ca fiind utila si suficienta pentru acest cod caen (avand in vedere ca din august 2023 il aseamana cumva la profesiile medicale pe 8622).
Alternativa in cazul in care cea de mai sus nu merge, puteti incerca 8559, 9313. Cumva in sfera aceasta de activitate.

Daca deschideti PFA sau SRL nu mai are relevanta codul cor, ca puteti desfasura activitatea ca administrator/titular. Va pot ajuta cu infiintarea.

Spor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul caen 8690 OVIDIU ALEXANDRU OVIDIU ALEXANDRU ce activitati prevede codul CAEN 8690 ?puteti sa il prezentati mai detaliat va rog. (vezi toată discuția)
Pot deschide un cabinet de nutritie cu un curs realizat pe o durata de 1080 h? ioana.serban ioana.serban In urma absolvirii cursului de Tenician Nutritionist, „Diploma de Calificare Profesionala” emisa de Ministerul Muncii care are si recunoastere ... (vezi toată discuția)
Am absolvit un curs al asociației masterclass de tehnician nutriționist ... Zara rita Zara rita Am absolvit un curs al Asociației Masterclass de tehnician nutriționist în urma căruia urmează să primesc o diplomă de certificare profesională nivel 5 ... (vezi toată discuția)