avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am absolvit un curs al Asociației Masterclass de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am absolvit un curs al Asociației Masterclass de tehnician nutriționist ...

Am absolvit un curs al Asociației Masterclass de tehnician nutriționist în urma căruia urmează să primesc o diplomă de certificare profesională nivel 5 data de Uniunea practicienilor de medicină complementară și alternativă. Se poate deschide PFA și profesa în acest domeniu? Sau este o ilegalitate? Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:32, 25 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, se poate deschide un PFA in domeniu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credeți ca pot profesa , deschide pfa ? Zara rita Zara rita Bună ziua! În urma unui curs efectuat am primit un certificat de calificare profesională nivel 5 , în domeniul nutriție, diete și stil de viață , ... (vezi toată discuția)
Pot deschide un cabinet de nutritie cu un curs realizat pe o durata de 1080 h? ioana.serban ioana.serban In urma absolvirii cursului de Tenician Nutritionist, „Diploma de Calificare Profesionala” emisa de Ministerul Muncii care are si recunoastere ... (vezi toată discuția)
Probleme la angajare terapeut terapeut Buna ziua, Am absolvit cursul de Tehnician maseur cu durata de 7 luni, 4 module (masaj somatic, masaj reflexogen, drenaj limfatic manual si masaj terapeutic) ... (vezi toată discuția)