avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Am terminat acum 3 ani un curs de tehnician ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Am terminat acum 3 ani un curs de tehnician nutritionist. ...

Buna ziua. Am terminat acum 3 ani un curs de tehnician nutritionist. Cursul este recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Sanatatii. Pe diploma este trecut cod N.C. 5122.3.2. As putea deschide un cabinet de nutritie cu aceasta diploma?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:07, 7 Septembrie 2021
Puteti infiinta un astfel de cabinet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa tehnician nutritionist buna ziua. doresc sa infiintez ... LucianXP LucianXP Infiintare PFA tehnician nutritionist Buna ziua. Doresc sa infiintez un pfa in urma obtinerii calificarii de tehnician nutritionist, dar spre surprinderea mea ... (vezi toată discuția)
Tehnician nutritionist - cabinet Andreeab.b Andreeab.b Buna ziua! In anul 2021 am obținut certificarea de tehnician nutritionist, cod 5122.3.2 , avizată de ministerul muncii și ministerul educației, plus ... (vezi toată discuția)
Credeți ca pot profesa , deschide pfa ? Zara rita Zara rita Bună ziua! În urma unui curs efectuat am primit un certificat de calificare profesională nivel 5 , în domeniul nutriție, diete și stil de viață , ... (vezi toată discuția)