avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Tehnician nutritionist - cabinet
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Tehnician nutritionist - cabinet

Buna ziua!
In anul 2021 am obținut certificarea de tehnician nutritionist, cod 5122.3.2 , avizată de ministerul muncii și ministerul educației, plus licență sociologie și asistenta sociala!
Este posibilă deschiderea unui cabinet cu aceasta ceritifcare?
Instituțiile OPMCA și UPMCA susțin că doar cu eliberarea din partea lor a avizului de libera practica se va putea deschide, schimbând denumirea din tehnician nutritionist in nutriție și lifestyle!
Mă puteti ajuta sau îndruma cum trebuie procedat?
Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:24, 16 Ianuarie 2024
Detalii
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot deschide un cabinet de nutritie cu un curs realizat pe o durata de 1080 h? ioana.serban ioana.serban In urma absolvirii cursului de Tenician Nutritionist, „Diploma de Calificare Profesionala” emisa de Ministerul Muncii care are si recunoastere ... (vezi toată discuția)
Acreditare nutritionist EvelinaB EvelinaB Buna ziua, Doresc, de ceva timp, sa fac cursuri de nutritionist acreditate. Singura problema este gasirea acestor cursuri. Care este problema mea? Cursuri ... (vezi toată discuția)
Codul caen 8690 OVIDIU ALEXANDRU OVIDIU ALEXANDRU ce activitati prevede codul CAEN 8690 ?puteti sa il prezentati mai detaliat va rog. (vezi toată discuția)