avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara! Aceasta este speta mea: In luna august am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara! Aceasta este speta mea: In luna august am fost contactat ...

Buna seara!
Aceasta este speta mea:
In luna august am fost contactat de o firma, in vederea unei viitoare angajări. La o zi după interviul tehnic (ultimul), am primit si oferta de angajare pe care am semnat-o, iar a doua zi am primit si contractul. Dupa ce am semnat contractul (in care de specifica inclusiv data de incepre) si l-am trimis, mi s-a transmis data la care voi incepe. Ei au pus o data de incepere, astfel incat sa se incadreze si perioada de preaviz de la locurile vechi de munca.
Cu o saptamana inainte, am fost sunat (si eu si alti oameni care intrasera), ca proiectul nu se mai primeste finantare in acest an si mi s-a spus ca sigur voi gasi alt loc de munca, pentru ca feedbackul de la interviu a fost bun.
Ideea este ca eu nu am primit contractul semnat si de ei inapoi, iar contractul nu cred ca a fost inregistrat si la ITM. Problema este ca am ramas fara loc de munca din aceasta cauza. Inteleg ca acest contract nu este valid, in acest caz, dar se poate spune ca aceasta companie nu a fost de buna credinta?
Ce as putea face in aceasta situatie?

Alte discuții în legătură

Angajat dar stai acasa.... simpaticutza85 simpaticutza85 o intrebare am si eu....in urma cu o luna si jumatate am fost la un interviu (mentionez ca eram angajata pe o per nedeterminata la o firma) iar in urma acestui ... (vezi toată discuția)
Avocat, mediator sau ong - nerespectare promisiune de angajare ContSters346744 ContSters346744 Buna ziua, Am nevoie de ajutor in urmatoarea situatie, am aplicat pentru un loc de munca intr-o firma locala Joi 19 martie `15 ,am fost sunata de catre ... (vezi toată discuția)
Angajat - angajator P|N|M P|N|M Buna Ziua, am fost la un interviu pentru o anumita companie, dupa mai multe etape de selectie sunt anuntat ca voi fi angajatul acestei companii si mi s-a ... (vezi toată discuția)