avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de comodare anulat la desființarea SRL-ului?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de comodare anulat la desființarea SRL-ului?

Bună ziua!

Dacă mama mi-a își desființează SRL-ul căruia i-a oferit printr-un contract de comodat un teren spre folosință. Contractul de comodat se anulează automat? Sau care este procedura?

Alte discuții în legătură

Buna ziua, puteți sa ma ajutați cu o problema? mama mea are ... LuciaP91 LuciaP91 Buna ziua, puteți sa ma ajutați cu o problema? Mama mea are un teren pe care mi-l da mie (SRL-ului meu) prin contract decomodat. Eu pe acest teren vreau sa ... (vezi toată discuția)
Contract comodat masina ipm75 ipm75 Buna ziua, Am un SRL nou infiintat si m-ar interesa un raspuns la urmatoarea problema, dpdv legal. Mama mea, detine printr-un CMI un autoturism cumparat ... (vezi toată discuția)
Cum se incheie un contract de comodat pentru a infiinta un srl? molnaralexandru molnaralexandru Buna seara, Doresc sa infiintez un srl cu sediul in Brasov. Sediul este garsoniera in care locuiesc cu prietena mea, iar proprietarul este mama ei care ... (vezi toată discuția)