avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Contract drepturi asupra unui site
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Contract drepturi asupra unui site

Buna ziua, Sunt administratorul unui SRL si detin ca si persoana fizica un site web. As dori sa stiu daca pot incheia un contract de comodat intre mine si SRL-ul la care sunt administrator pentru acest site web pe timp de un an, firma urmand sa incaseze venituri din vanzarea de publicitate pe acest site web si sa administreze contentul.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Neocris , utilizator 22:51, 9 Noiembrie 2021
Buna ziua.
Accesand link-ul indicat veti identifica procedura legala de urmat pentru a transfera dreptul de folosinta asupra unui domeniu.ro.
[ link extern ]
Multumesc pentru raspuns.Eu nu intentionez sa schimb proprietarul site-ului, doresc doar sa cedez drepturile de vanzare spatiu publicitar catre firma.
Buna ziua,
Ma puteti ajuta cu un model de contract de comodat intre persoana fizica si un SRL? Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract comodat website florinps florinps Buna ziua, Sunt administratorul unui SRL si detin ca persoana fizica un site web. As dori sa stiu daca pot incheia un contract de comodat intre mine si SRL-ul ... (vezi toată discuția)
Domeniu web persoana fizica folosit pe srl NoNamed NoNamed Buna ziua! Am un domeniu web .ro luat inainte de infiintarea SRL-ului, pe persoana fizica. Am mai vazut alte discutii pe forum dar niciunul cu un raspuns ... (vezi toată discuția)
Vanzarea unui magazin online just_me_12345 just_me_12345 Buna ziua! Un magazin online apartine, rezervare nume si plata a gazduirii, unei firme. Cum poate fi trecut de la acest SRL la o intreprindere individuala? E ... (vezi toată discuția)