avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Contract comodat Website
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Contract comodat Website

Buna ziua, Sunt administratorul unui SRL si detin ca persoana fizica un site web. As dori sa stiu daca pot incheia un contract de comodat intre mine si SRL-ul la care sunt administrator pentru acest site web, firma urmand sa incaseze venituri din vanzarea de publicitate pe acest site web catre o firma din UE.
Cel mai recent răspuns: florinps , utilizator 16:11, 10 Iunie 2013
Puteti incheia contract de comodat.
Va multumesc foarte mult pentru raspuns si ajutorul acordat pe e-mail.
Am facut contract de comodat pentru domeniul web al acelui site, insa nu sunt sigur ca are o baza legala, deoarece nu poti sa fii proprietarul unui domeniu web, avand doar dreptul de folosinta al acelui domeniu. Domeniul web ".com" este inregistrat de la name.com cu plata anual, practic am dreptul de folosinta al acelui domeniu pe perioada cat este platit. In termenii si conditiile furnizorului de domenii, este specificat faptul ca pot transfera dreptul de folosinta al acelui domeniu, deci din punctul lor de vedere nu este nicio problema. Credeti ca se poate incheia un contract de comodat pe dreptul de folosinta al unui domeniu web? sau mai degraba un contract de cesiune/donatie? Mentionez ca vreau sa il cedez cu titlu gratuit.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Domeniu web persoana fizica folosit pe srl NoNamed NoNamed Buna ziua! Am un domeniu web .ro luat inainte de infiintarea SRL-ului, pe persoana fizica. Am mai vazut alte discutii pe forum dar niciunul cu un raspuns ... (vezi toată discuția)
Contract drepturi asupra unui site radu41 radu41 Buna ziua, Sunt administratorul unui SRL si detin ca si persoana fizica un site web. As dori sa stiu daca pot incheia un contract de comodat intre mine si ... (vezi toată discuția)