dar l am rugat sa nu ma lase gravida pt ca am avut niste probleme de sanatate si mai intai trebuie sa verific daca nu e riscant sa nasc, insa m a lasat gravida
Doamna,, cum adica l-ati rugat sa nu va lase?, Sa stiti ca mai mult depindea de dvs decat de el sa nu aveti o sarcina nedorita. Asta pt viitor sa stiti ca sa nu il mai rugati si pe viitorul barbat din viata dvs.
Mergeti la medic si va sfatuiti ce metoda contraceptiva alegeti.
Am ales sa merg fara el mai departe pt ca stresul pe care mi l provoaca afectează fetița...prefer sa ma descurc cu niste bani in minus dar fericita.
si daca tot ati ales asta, ce anume doriti mai exact ?
intrebarea mea este: faptele lui au repercusiuni? poate fi dat in judecata daca nu e trecut tată? faptul ca m a stresat însărcinată constituie doar ceva imoral sau exista si o lege contra faptelor sale ?
Nu au pt ca sunteti majora si puteati alege sa plecati dintr-un mediu care va face rau.
Daca va razganditi si vreti pensie si un tata pe hartie la copil, il chemati in judecata si cereti sa se stabileasca paternitatea ( un astfel de proces costa, dar puteti depune cerere de ajutor public juciciar la aceeasi instanta), sa exercitati impreuna cu tata sau singura autoritatea parinteasca,minorul sa aiba locuinta la dvs si attal sa plateasca pensie 1/4 din salariul net castigat , dar nu mai putin de 1/4 din salariul minim pe ec.
Daca depuneti cererea in termen de 3 ani de la nastere, puteti cere si jumatate din cheltuielile avute cu sarcina si lauzia, trebuie sa dovediti cu chitante.
Personal, nu cred ca individul merita sa fie tatal copilului dvs.
departai-va de el, nu il mai cautati si vedeti-va de copil.
Aveti noroc ca va ajuta parintii, altele nu au acest noroc.