avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Stalp de iluminat in fața proprietății
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Stalp de iluminat in fața proprietății

Bună ziua.
Locuiesc la o adresa unde nu exista stalp de iluminat in fata proprietății.
Ma pot adresa primăriei cu o cerere sau cum pot proceda de a beneficia de iluminatul public și totodată de rețelele de energie electrică, internet și cablu TV?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Claudiu1992 , utilizator 15:05, 21 Septembrie 2022
Buna ziua!
Vreti sa spuneti ca nu aveti electricitate in locuinta?
Este electricitate în locuință.
A fost tras fir subteran acum câțiva ani de la cel mai apropiat stâlp ( 25-30 m ) , contoarul meu este pe acel stâlp...
Problema este ca nu pot solicita pentru cablu TV și internet , plus ca nu am lumina pe strada, soacra mea pleacă la muncă la 5 dimineață, bezna totala, trebuie sa meargă cu lanterna după ea

Alexandrarares a scris:

Buna ziua!
Vreti sa spuneti ca nu aveti electricitate in locuinta?

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Tot de la cel mai apropiat stalp se pot trage cabluri pentru internet si tv.Nu exista stalpi in fata fiecarei proprietati niciunde.La mine pe strada sunt 5 stalpi si 30 de case.Toti locatarii sunt conectati la internet si tv.de la acesti stalpi.
Cat priveste iluminatul stradal,putei face sesizare la primarie.Se poate adauga un bec suplimentar la cel mai apropiat stalp de dvs., indreptat spre locuinta.
După cum am menționat între paranteze, cel mai apropiat stalp este la o distanta peste 25 de metri, au venit cei de la internet și au zis ca nu pot pune la distanta asta..... pe mine ma interesează doar dacă pot rezolva problema cu primăria

Alexandrarares a scris:

Tot de la cel mai apropiat stalp se pot trage cabluri pentru internet si tv.Nu exista stalpi in fata fiecarei proprietati niciunde.La mine pe strada sunt 5 stalpi si 30 de case.Toti locatarii sunt conectati la internet si tv.de la acesti stalpi.
Cat priveste iluminatul stradal,putei face sesizare la primarie.Se poate adauga un bec suplimentar la cel mai apropiat stalp de dvs., indreptat spre locuinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iluminatul public sau privat? Narcisa_ Narcisa_ O cunostiinta care sta la tara, mi-a povestit ca vecina ei are lumina de pe stalp de la Electrica S.A.chiar in ograda sa (ograda vecinei). Normal iluminatul ... (vezi toată discuția)
Racordarea la reteaua electrica - firma cez - cablu subteran, ... ro-lari ro-lari Racordarea la reteaua electrica - firma CEZ - cablu subteran, coborat de pe stalp, cu subtraversare strada, pana la panou cu 2 contoare, rezemat de gardul meu, ... (vezi toată discuția)
Servicii internet si cablu tv chivu bogdan chivu bogdan Buna ziua, nu stiu daca este categoria buna, dar nu am gasit alta care in care sa se incadreze subiectul meu. Problema este in felul urmator, locuiesc la o ... (vezi toată discuția)