avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua Avocata care ma reprezinta intr-un proces de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua Avocata care ma reprezinta intr-un proces de divort, ...

Buna ziua
Avocata care ma reprezinta intr-un proces de divort, i-a transmis o adresa medicului pediatru al copiilor, in care ii cerea o scrisoare in care sa descrie cum au avoluat copiii de cand sunt inscrisi la el - dezvoltare fizica, psihica, cine vine cu ei la doctor, daca sunt alaptati sau nu, daca parintii au concediu medical cand copiii sunt bolnavi.... Acesta refuza sa o faca. Il putem constrange cumva?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 21:19, 21 Septembrie 2022
Se poate deschide proces civil.

Scris din București 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doctorul nu este obligat sa dea astfel de informații ,nu are atribuții de acest gen,nu face astfel de constatări etc.Cred ca ar trebui sa discutați cu dna av o noua strategie ,sa dovediți cu martori aspectele menționate etc..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintare minor corne_daria corne_daria buna ziua .un prieten are nevoie de sfatul d-voastra.prietenul este intr-un divort si ar dori ca fetita sa locuiasca cu el avand in vedere ca a divortat de ... (vezi toată discuția)
Recurs- program de vizita minor ramgam ramgam Buna seara, Am dori sa stiu daca pot sa fac recurs la o solutie data intr-un proces pt vizitare minor. Copilul are 1 an si 2 luni, e alaptat, are un ... (vezi toată discuția)
Art. 109, alin. 3 - unde și În ce condiȚii își execută pedeapsa un bolnav psihic aflat sub tratament psihiatric`?? Dapix Dapix Art. 109, alin. (3) din NCP, \"Dacă persoana obligată la tratament este condamnată la o pedeapsă privativă de libertate, tratamentul se efectuează şi ... (vezi toată discuția)