avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intership si bonurile de masa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intership si bonurile de masa

Buna ziua!
Pentru un regim full-time de internship, internul are dreptul la bonuri de masa?
Dar internul cu part time primeste bonuri de masa?
Ambii sunt studenti, an terminal.

Multumesc mult!
Ultima modificare: Miercuri, 21 Septembrie 2022
loredana.bugu2, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:53, 21 Septembrie 2022
Potrivit prevederilor Legii nr. 176/2018 privind internshipul, contractual de internship nu este un contract individual de munca. Astfel, internul nu are calitatea de angajat si, prin urmare, nu i se poate acorda tichete de masa sau tichete cadou.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa ma ajutati cu o informatie! este interzis sa acordam ... raluca.dumitru raluca.dumitru Va rog sa ma ajutati cu o informatie! Este interzis sa acordam tichete de masa unui student care se afla in internship la noi in societate? Acesta are contract ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa iliada iliada spuneti-mi va rog,daca ai 2 job-uri,unul full-time si unul part-time se pot primi bonuri de masa de la ambele si in ce conditii.eu nu primesc de la niciunul.de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. lucrez full time la o companie (9-18). de curand am ... andrelm andrelm Buna ziua. Lucrez full time la o companie (9-18). De curand am fost acceptata si pentru un alt job la alta companie tot full time (programul este flexibil ... (vezi toată discuția)