avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod CAEN intermediere vanzare software medical
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod CAEN intermediere vanzare software medical

Buna ziua,
Mai incerc si aici ... poate cineva sa imi spuna ce cod CAEN trebuie folosit in cazul intermedierii vanzarii de software pt aparatura medicala?

Deci e vorba doar de servicii de vazare de la distanta, fara cumparare / revanzare a soft-ului respecti de catre mine.

Practic vazare (prin telefon de ex. ) de la distanta / remote, Contractul (in cazul vanzarii) se incheie direct intre dezvoltator si beneficiar.ul final.

Caut de o saptamana si nu am gasit nimic potrivit ...

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Coduri caen pt vanzare software ?!? avo7 avo7 Buna ziua, Cine ma poate ajuta cu o informatie privind codurile CAEN? M-ar interesa pentru marketing si vanzari software, care este codul CAEN ? Conteaza ce ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu un raspuns referitor la alegerea ... alyamarya alyamarya Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns referitor la alegerea corecta a unui cod CAEN pentru intermedierea de vanzari/servicii. Practic eu intermediez ... (vezi toată discuția)
Achizitionarea de software sh manea_andrei manea_andrei Buna ziua! As vrea sa stiu daca este legal sa cumpar software(jocuri, Office, Windows) la mana a 2a.Daca da in ce conditii. Multumesc! (vezi toată discuția)