avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns referitor la alegerea ...

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns referitor la alegerea corecta a unui cod CAEN pentru intermedierea de vanzari/servicii. Practic eu intermediez vanzarea care un client X la care factureaza firma Y, firma catre care eu facturez un comision pentru ca am intermediat aceasta vanzare/serviciu. Exista un cod CAEN separat pentru intremedieri vazari si un altul pentru intermedieri servicii? Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:07, 26 Octombrie 2023
sunt mai multe tipuri de intermedieri. gasiti informatii aici, de ex. [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen 4619 ContSters239798 ContSters239798 Buna seara. Am infiintat o firma noua cu cod caen 4662, am solicitat sa fiu platitor de TVA insa mi se cere spatiu pt depozit (sediul social este la o firma de ... (vezi toată discuția)
Avize material lemnos sfarghiuelena sfarghiuelena Buna seara. Va rog sa-mi spuneti daca pt. o firma nou infiintata cu cod caen 4613(intermedieri in comertul cu material lemnos si materiale de constructii) ... (vezi toată discuția)
Caen pentru activitate de intermediere codrutabodea codrutabodea Buna ziua, Desfasor o activitate de intermediere: caut clienti pentru diferite firme, iar pentru aceasta activitate facturez un comision firmelor carora le-am ... (vezi toată discuția)