avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Am o intrebare legata de popriri. Poate fi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Am o intrebare legata de popriri. Poate fi poprita ...

Buna ziua!
Am o intrebare legata de popriri.
Poate fi poprita plata catre angajat a cheltuielile de transport si cazare efectuate de acesta in timpul delegatiilor in interes de serviciu?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: julius6 , utilizator 02:28, 26 Septembrie 2022
Poprita pentru ce motiv?
Poprire infiintata de ANAF pentru antrenare raspundere administrator.
Numai daca angajul are și calitatea de administrator.
Mulțumesc pentru răspuns! Nu sunt administrator la firma la care sunt angajat. Entitatea care îmi popreste cheltuielile respective este Raiffeisen Bank. Ce articole legislative pot invoca.?Ei spun ca aceste cheltuieli nu se regăsesc la excepțiile prevăzute de art 729 Cod procedura civilă.

Cornel Vasile a scris:

Numai daca angajul are și calitatea de administrator.

Nu sunt cheltuieli ci venituri...iar dvs in calitate de salariat, aveți poprire?

Alte discuții în legătură

Poprire salariu corbeamiky177@gmail.com corbeamiky177@gmail.com Bună ziua ,soțul meu are poprire pe salariu la două bănci Pireus si Banc Post,a primit în contul de salariu de la Raiffeisen bank banii pentru voucher de ... (vezi toată discuția)
Se va popri 1/3 sau 1/2 din salariu ? oanaportar oanaportar Vă rugăm frumos să ne sfătuiți cum trebuie procedat în cazul următor : - instituția noastră a primit de la un Birou de executare 2 Adrese de ... (vezi toată discuția)
Cum se calculează poprirea din salariu când se specifică "până la 1/3 din venitul lunar net"? a_camelia a_camelia Conform art 729 alin 1, lit b din Codul Civil salariile pot fi urmarite pana la o treime din venitul lunar net. De ce se specifica termenul \"pana la ... (vezi toată discuția)