avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua ,sunt abonata la avocat ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua ,sunt abonata la avocat net,clara_niculina@yahoo.com ...

Buna ziua ,sunt abonata la avocat net,clara_niculina@yahoo.com Va rog frumos sa ma ajutati intr -0 situatie.Avem o angajata din 02.08.2021,atunci era deja insarcinata,intra -n post natal la 01.01.2022,depun la casa de sanatate concediile medicale in vederea incasarii ,in totalitate de la casa de sanatate suma respectiva.Iar de la FNJASS,nu-mi deconteaza in totalitatedeoarece doamna are doar 5 luni lucrare.Va rog sa-mi spuneti daca este normal.Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil pana la varsta de 2 ani.buna dimineata,avem o angajata din data de 02.08.2021,la data ... clara_niculina@yahoo.com clara_niculina@yahoo.com Buna dimineata,Avem o angajata din data de 02.08.2021,la data angajarii era insarcinata,doamna lucrand deja la o alta firma cu 4 ore /zi,fiind angajata la noua ... (vezi toată discuția)
Medicul de familie nu imi respecta drepturile de asigurat la cnas Yellow Yellow Sunt asigurata la CASMB si medicul de familie e la [Editat]. Sunt insarcinata si in teorie (conform cu drepturile de pe site de la CASMB) am dreptul la o ... (vezi toată discuția)
Concediere in timpul sarcinii? MihaelaBog MihaelaBog Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca se poate concedia o angajata in cazul in care a anuntat firma ca este insarcinata?Iar daca firma isi va inchide ... (vezi toată discuția)