avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Sistematizarea intr-o UAT, s-a efectuat cu foarte ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Sistematizarea intr-o UAT, s-a efectuat cu foarte multe probleme.In,speta ...

Sistematizarea intr-o UAT, s-a efectuat cu foarte multe probleme.In,speta desi detinem acte legale ptr.teren extravilan,succesiune,proces verbal de punere in posesie,titluri de proprietate ,cu vecinatati inregistrate corect,cu tarla si parcela corecte, extrasul de carte,incadastrarea s-a facut gresit.Am solicitat in termenul legal,prin primarie,la OCPI,rezolvarea cauzei ,dar nu primim scris nici un raspuns,motivând ca este de vina firma care a facut lucrarea.Ce putem face in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: Vladislav20 , utilizator 18:31, 23 Septembrie 2022
Trebuie sa depuneti in termen de 30 de zile contestatie. Nu stiu sigur daca v-ati incadrat in acest termen. In orice caz sansele sunt foarte mari sa ajungeti la un proces.
Din pacate eu ca si muncitor in domeniul cadastrului inca nu am vazut un UAT unde s-a finalizat cadastrul sistematic, si s-a facut ``ca la carte``; sincer nu am cuvinte de incurajare pentru dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Greseli in cartea funciara Fendrihan Fendrihan am cumparat un teren in Jilava si cand sa facem certificate de urbanism, surpriza nu se poate pentru ca locul era in alta parte decat in actul original. La ... (vezi toată discuția)
Actiune rectificare titlu de proprietate dumifilote dumifilote In urma respingerii documentatiei cadastrale pentru o parcela, pe motiv ca indicativul cadastral din TP nu coincide cu cel din evidentele OCPI am depus in ... (vezi toată discuția)
Parcela extravilan trecuta partial in intravilan sonia54 sonia54 Vecinul care a facut cadastrul a intrat in proprietate mea pe partea de intravilan, suprafata lui marindu-se de la 2200 in acte la 3100 in acte cadastrale. ... (vezi toată discuția)