avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună seara, Un teren aflat în proprietatea comuna a ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună seara, Un teren aflat în proprietatea comuna a mai multor ...

Bună seara,
Un teren aflat în proprietatea comuna a mai multor persoane a fost exploatat de către una dintre persoane care a și încasat venituri din exploatare. Întrebarea mea este dacă ceilalți propietari au dreptul la cota parte din veniturile încasate.Precizez ca am aflat acest lucru de curând.
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:08, 24 Septembrie 2022
Daca terenul a fost exploatat de catre un singur coproprietar ,ceilallalti coproprietari au dreptul la cota parte din veniturile obtinute din exploatarea proprietatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! detin un apartament intr-un bloc. blocul are 2 corpuri, ... petunie petunie Buna seara! Detin un apartament intr-un bloc. Blocul are 2 corpuri, A si B, in corpul A sunt 8 apartamente, in corpul B exista un singur apartament, ... (vezi toată discuția)
Acces drum de servitute b30ufi b30ufi Buna ziua, Am primit de curand o bucata de teren de a parintii mei.Accesul la parcela se face pe un drum de servitute care este proprietatea parintilor si a ... (vezi toată discuția)
Cota parte indiviză: am cumpărat o jumătate din parterul unei case + etajul și mansarda în totalitate. am cotă indiviză pe partea de sub jumătatea de parter care nu e a mea? andreea2016guest andreea2016guest Buna seara! Am cumparat o casa cu jumatate de parter, etaj si mansarda, dar cealalta jumatate din parter apartine unui alt proprietar cu alta intrare/curte si ... (vezi toată discuția)