avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua...de curând sau alocat denumiri la străzi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua...de curând sau alocat denumiri la străzi și fundaturi ...

Bună ziua...de curând sau alocat denumiri la străzi și fundaturi în satul nostru...tatăl meu locuiește pe o fundatura la 50 m de soseaua(strada) principală și nu ia fost alocată o denumire acelei fundaturi și cel mai rău este că numărul casei lui și al vecinului (fiind 2 case acolo pe acea fundatura)figurează la strada principală...ce este de făcut și dacă este corect acest lucru din partea primăriei
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:49, 24 Septembrie 2022
Faceti o sesizare scrisa, cu nr. de inregistrare/ data la primarie si solicitati rezolvarea problemei in conditiile in care nu aveti acces direct la strada principala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distrugerea unui drum public Otilia B. Otilia B. Buna ziua, Situatia este urmatoarea : Perpendicular pe strada unde locuiesc eu si inca doua strazi exista o strada mai mica prin care se face iesirea la ... (vezi toată discuția)
Poarta de acces rezerva stefanpopovici stefanpopovici Am cumparat o casa la curte care comunica cu 2 strazi infundate. Exista o poarta (considerata principala) pe strada X, strada pe care figureaza si locuinta. ... (vezi toată discuția)
Schimbare denumire strada Laura Dragu Laura Dragu Buna ziua, In 2012 in satul bunicilor s-au dat denumiri strazilor, iar cea a bunicilor a primit numele unui om de etnie rroma, fara nico notorietate in acel ... (vezi toată discuția)