avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua !Întrucât nu s-a facut succesiunea după ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua !Întrucât nu s-a facut succesiunea după decesul ...

Buna ziua !Întrucât nu s-a facut succesiunea după decesul bunicilor mei ,unchiul meu deține printre altele si 1/2ha de teren care se cuvenea tatălui meu(în prezent decedat) și pe care acum el dorește să mi-l dea mie ca moștenitoare. Cum ar trebui să procedăm legal fără să facem succesiunea după bunicîi mei?Se poate face succesiune doar pentru terenul aflat în discuție?Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 19:49, 23 Septembrie 2022
Din moment ce nu s-a dezbătut succesiunea după bunici, unchiul deocamdată nu are ce sa va dea, ca nu e proprietar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune dupa bunici. 2 din 6 copii ai acestora sunt decedati Ica23 Ica23 Buna seara. Am cateva nelamuriri legate de o succesiune ce dorim sa o dezbatem. Parintilor mei le-a ramas “mostenire” (buncii au impartit tot ce aveau in ... (vezi toată discuția)
Legalitate contract vanzare-cumparare BogdanH BogdanH Buna seara, Incerc sa va expun cat mai succint problema mea, desi e destul de stufoasa, dar as avea nevoie de ceva sfaturi Tatal meu a decis ca sa isi ... (vezi toată discuția)
Se poate da declarație de renunțare la moștenire după 4 ani de la deces? AlMaria AlMaria Buna ziua. Am si eu o intrebare referitoare la o declaratie de renuntare la mostenire. Este vorba de un apartament, al bunicilor mei. Dupa moartea bunicului ... (vezi toată discuția)