avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum pot renunta la un avocat care nu e ocupa de speta ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum pot renunta la un avocat care nu e ocupa de speta mea desi ...

cum pot renunta la un avocat care nu e ocupa de speta mea desi i-am platit tot onorariu. nici macar n-a inregistrat dosarul.multumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
cred ca intrebarea este de fapt : cum imi pot recupera onorariul deja platit? am dreptate?
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pt astfel de cazuri se poate sesiza baroul din care av face parte,se poate formula o.plangere pt înșelăciune dacă persoana nu este avocat pt ca sunt destule cazuri în care pseudo-juristi din barouri ilegale,foști milițieni,mediatori se prezintă ca avocați etc.Pe de alta parte eu cunosc și sute de cazuri în câte clienții încearcă sa își tepuiasca avocatul sa nu plătească onorariul stabilit,sa nu onoreze înțelegerile avute etcetc(nu ms refer aici la problema d-nei care poate fi victima unui av escroc.Culmea este ca oamenii se arunca in bratele unor escroci care apar pe la TV și care fac pe apărătorii oamenilor simpli în timp ce dacă le spui adevarul despre cazul lor ca nu au șanse sau ca șansele sunt mici se supăra..
Cand ati facut contractul? Cat timp a trecut? Ce obiect ar avea dosarul?
buna ziua.va rog.e vb. de un dosar de anulare a unui certif. de mostenitor si deschiderea succesiuni dupa parinti. am platit onorariu de doua sapt si de atunci n-am nisi un rsp.desi am spus ca sa-l introduca cat mai repede la judecatorie. Pot sa cer instantei sa-mi calculeze taxa de timbru pe care o datorez ?multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 25 Septembrie 2022
olga2011, utilizator

Alte discuții în legătură

Onorariu de succes - cand si cum se stabileste? sunt obligata sa platesc? simo77 simo77 Buna seara,as dori sa stiu cand se stabileste onorariul de succes,eu am platit integral onorariul av dar procesul va mai dura probabil cel putin jumatate de an ... (vezi toată discuția)
Divort rapid gaby@ gaby@ Buna ziua! Am o intrebare: sunt casatorita de 6 luni, dar am ajuns la concluzia ca nu ne mai intelegem, nu avem copii, nici bunuri de impartit. Eu am bagat ... (vezi toată discuția)
Renovare casa - recuperare prejudiciu catonion catonion Salutare, [b]Pe scurt:[/b] Am apelat la o echipa sa renoveze un apartament, o parte au facut bine, o parte si-au batut joc. Doresc sa stiu daca pot ... (vezi toată discuția)