Pt astfel de cazuri se poate sesiza baroul din care av face parte,se poate formula o.plangere pt înșelăciune dacă persoana nu este avocat pt ca sunt destule cazuri în care pseudo-juristi din barouri ilegale,foști milițieni,mediatori se prezintă ca avocați etc.Pe de alta parte eu cunosc și sute de cazuri în câte clienții încearcă sa își tepuiasca avocatul sa nu plătească onorariul stabilit,sa nu onoreze înțelegerile avute etcetc(nu ms refer aici la problema d-nei care poate fi victima unui av escroc.Culmea este ca oamenii se arunca in bratele unor escroci care apar pe la TV și care fac pe apărătorii oamenilor simpli în timp ce dacă le spui adevarul despre cazul lor ca nu au șanse sau ca șansele sunt mici se supăra..
buna ziua.va rog.e vb. de un dosar de anulare a unui certif. de mostenitor si deschiderea succesiuni dupa parinti. am platit onorariu de doua sapt si de atunci n-am nisi un rsp.desi am spus ca sa-l introduca cat mai repede la judecatorie. Pot sa cer instantei sa-mi calculeze taxa de timbru pe care o datorez ?multumesc.
Divort rapid
gaby@
Buna ziua! Am o intrebare: sunt casatorita de 6 luni, dar am ajuns la concluzia ca nu ne mai intelegem, nu avem copii, nici bunuri de impartit. Eu am bagat ... (vezi toată discuția)